A first blog on my new website

A first blog on my new website

A first post on my new WordPress powered website. It was about time I guess to update my website. It was outdated. The very first edition was created back in 2000 or so, the second in 2008, using Macromedia Dreamweaver. Quite a history for online stuff 🙂

I made my own life a lot easier by re-desiging the website with moving to WordPress and buying a good looking responsive “theme”. It makes my life (and yours, if you are using a tablet) a lot easier I guess. Well, at least I already managed to add two destinations under the Portfolio chapter. One about my travels to Slovenia, the other about Canada (GaspĂ© peninsula)

Well, enjoy my website and feel free to come back for more 🙂

1 Comment

 1. Ronald Schröder Author March 20, 2017 (8:59 pm)

  Ha die Erik, coole website!

  Ik vis zelf al lang niet meer, ben nu meer van het tuinieren. Misschien heb je me wel eens zien schoffelen in Rosmalen, daar werkte ik vorig jaar met een ploeg van Weener XL. Vraag me niet hoe ik daar terecht ben gekomen, het is een erg lang verhaal.

  Ik moest aan je denken omdat ik op een verzamelaarsforum iets postte over de beroemde Walton’s Thumb.

  Ik ben ook benieuwd hoe het met je gaat.

  Groetjes,
  Ronald.

  Reply to Ronald Schröder

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*